- Ne kérdezd, ki vagyok, mert:

"Senki sem különálló sziget...minden halállal én leszek kevesebb, mert egy vagyok az emberiséggel!

- Ezért hát sose kérdezd, kiért szól a harang! Érted szól!"

2009. március 3., kedd

"Alkatrészt" Vegyenek!



Ezek szerint vannak "szervek", és vannak "csirke alkatrészek" is! Csak azt kell még tisztázni, hogy melyik nem a másik! Még valaki összetévesztheti!
Marosvásárhelyi Auchan nagy áruház baromságai, vagy barmainak az agyterméke!

5 megjegyzés:

Spartacus írta...

Karesz barátom,(remélem nem gond,hogy ily módon szólítalak meg),Ti még "otthon" eléggé gyerek cipőben jártok a multinacionális cégek által képviselt bevásárló központok tekintetében,és még csak most kezdődik a "barmok támadása" nevezetű égbekiáltó baromságok eposza.Itt Magyarországon felsorolni is nehéz a számukat azoknak a "rendellenességeknek",amelyek megtalálhatóak nap mint nap az itteni bevásárlóközpontokban.Egy pár forrást hadd említsek meg: www.legalja.hu;www.juj.hu;www.gatveder.hu;
,és még folytathatnám a sort holnap reggelig.Remélem,hogy "otthon"soha nem fogják ugyanazokat a hibákat elkövetni,mint Magyarországon,mert akkor nemsokára "otthon" is ugyanazokkal a problémákkal fogják szembe találni magukat az emberek,mint itt az anyaországba.

vmlinuz írta...

Na ez jó kép, megharagszol ha felteszem egy fórumba? Jó röhögtem ezeken az idiótákon is.

Névtelen írta...

Kedves, Spartacus!

Nalunk nem , hogy mar tonkre tetttek, hanem mar elis szartak, mert az ossszel a a pesdidtakra szavaztak, nem pedig az rmdsz-re es a pnl-re.

Nyárády Károly írta...

Amit ide kiteszek, azt nem kell engedéllyel másolgatni! Azért van itt!
Spartacus barátom, ne keseredj el, mert olyan igyekezet van itt, hogy nem telik sok idő el addig, míg felzárkózunk a nemzetközi színvonalhoz! Minden esélyünk megvan a végső győzelemhez!

vmlinuz írta...

Feri, már ide is bedugtad az orrod, nem elég, hogy megtöltötted a fórumunkat hülyeséggel?